سور و سوگ ایرانیان

قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور در صفحه شخصی خود در تلگرام نوشت: از سعدآباد و نیاوران در تهران گرفته تا اقصی نقاط کشور همه مشغول‌اند تا هنرمندان بزرگ کشور خوانندگان، نوازندگان، ترانه سرایان، بازیگران، کارگردانان، تهیه کنندگان، فیلم‌نامه نویسان و ... هنر خود را به مردم عرضه کنند. «هر دو سور و سوگ» را نیاز داریم.

به‌گزارش میراث‌آریا، علی دارابی در صفحه شخصی خود در تلگرام نوشت: حال این روزهای ایران، وطن عزیزمان از جهات گوناگون دیدنی و شنیدنی است. اگرچه گرانی، تورم، بیکاری، برخی ناکارآمدی‌ها و شعارگرایی بی پایان و نیز اعمال سلیقه های فردی و شخصی به نام دین و نظام رنج می‌بریم اما «حال خوب ایرانیان» در این روزها از دو جهت قابل توصیف و تحسین است:

نخست؛ ایام مسلمیه، روز عرفه و عید قربان که طبقاتی از مردم عزیزمان با شکوه در آن شرکت کردند و من به چشم خود در روز عرفه دیدم جمعیت انبوه به ویژه جوانان را در مراسم «حسینیه امام حسن مجتبی (ع) در غرب تهران توسط سعید حدادیان/ در مرکز شهر تهران خیابان سعدی جنوبی صنف لباس فروشان؛ حاج منصور ارضی/ در شرق تهران، حسینیه همدانی ها؛ حجت‌الاسلام شیخ حسین انصاریان و بازار/ در شرق تهران – بیت الرقیه (س)؛ حجت الاسلام سید حسین هاشمی‌نژاد را که مثل گذشته مملو از جمعیت بود و همه از فیض دعای عرفه بهره‌مند بودند. ... مراسم مسلمیه با تاریخ هشتاد ساله که نوعی اعلام آمادگی برای ماه محرم الحرام و سوگ سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) است جای خود دارد.

دوم؛ اجرای کنسرت، تئاترها، نمایش‌ها، پخش فیلم‌های سینمایی در سینماهای کشور که همگی تلاش دارند اوقات فراغت و «سور» را برای مردم عزیزمان فراهم کنند. وزارت میراث‌فرهنگی با بیش از ۲۶۸ حوزه تحت پوشش، ۱۵۳ پایگاه میراث جهانی و ملی و بیش از ۳۰ بنا و مجموعه های تاریخی سعی کرده است سهمی بزرگ در این شادی و حال خوب مردم نقش داشته باشند.

از سعدآباد و نیاوران در تهران گرفته تا اقصی نقاط کشور همه مشغول‌اند تا هنرمندان بزرگ کشور خوانندگان، نوازندگان، ترانه سرایان، بازیگران، کارگردانان، تهیه‌کنندگان، فیلم‌نامه‌نویسان و ... هنر خود را به مردم عرضه کنند. «هر دو سور و سوگ» را نیاز داریم.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

کد خبر 1402041101313
دبیر مرضیه امیری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha